Inici > Programes > Pirineus

Pirineus

PirineusEl programa Pirineus de l’Agència Catalana de Turisme posa en valor tota la diversitat de l’oferta turística dels Pirineus catalans. L’objectiu és consolidar el turisme de les comarques del Pirineu català en els mercats emissors de proximitat mitjançant una promoció específica, que ha de servir, entre altres mitjans, per desestacionalitzar la demanda.

Des de l’any 2003, aquest programa de treball potencia tots els recursos i productes disponibles des d’una visió transversal. L’oferta comprèn des d’activitats de turisme actiu i natura a la muntanya (GRs-senders de gran recorregut, visites a parcs naturals…) a patrimoni cultural i gastronòmic pirinenc, i tot el ventall de serveis d’allotjament necessaris per a l’estada.

El programa Pirineus es recolza en un conveni de col·laboració entre l’Agència Ca­talana de Turisme, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Turisme de Barcelona, i els Patronats de Turisme de la Diputació de Lleida, Costa Brava Girona, Diputació de Barcelona, i el Conselh Generau d’Aran.

L’Agència Catalana de Turisme hi participa amb accions de promoció (fam trips, press trips) de l’oferta disponible a les onze comarques de Lleida, Girona i Barcelona, que integren aquest espai geogràfic.

Igualment, l’ACT impulsa accions de comercialització als mercats internacionals mitjançant el workshop anual Pirineus. Aquesta trobada reuneix desenes d’empreses turístiques de l’àmbit pirinenc, en qualitat de venedors, i els turoperadors i agències internacionals interessats en incloure aquesta destinació en llurs catàlegs de venda.

Si vols conèixer més detalls sobre el programa Pirineus, pots consultar el web www.visitpirineus.com o escriure a info@visitpirineus.com

 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya