Inici > Privat: Programes > Oferta Certificada en Turisme Esportiu > Per què practicar esport a Catalunya?

Per què practicar esport a Catalunya?

Esportista practicant piragüisme en aigües obertes

Hi ha moltes raons per venir a Catalunya a practicar esport, però en destaquem aquestes:

  1. La temperatura: Catalunya disposa d’un clima càlid amb temperatures mitjanes anuals d’entre 18 i 23 ºC. El temps permet practicar esport durant totes les estacions de l’any. 
  2. Les instal·lacions: La majoria de les infraestructures esportives de Catalunya estan preparades per a acollir estades d’entrenament i esdeveniments amateurs, internacionals i de masses. 
  3. Els voltants: La geografia única de Catalunya ofereix als atletes una gran varietat de paisatges on practicar el seu esport preferit, amb instal·lacions vora el mar, al peu de la muntanya o envoltades de boscos. 
  4. Les comunicacions: Gràcies als nostres aeroports internacionals, Catalunya es troba molt ben connectada amb les principals capitals europees i mundials.  
  5. El menjar: La cuina catalana és internacionalment coneguda gràcies als esforços col·laboratius dels restauradors i els productors. 
  6. Les opcions turístiques: Catalunya disposa d’una gran varietat d’esdeveniments artístics, festius i de lleure al llarg de l’any, així com una gran varietat d’espectacles d’alta qualitat.  
  7. La gent: La tradicional educació i amabilitat dels catalans farà sentir als turistes com a casa. Catalunya és una regió que rep als turistes amb hospitalitat. 

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya