Inici > Informació sobre el Brexit

Informació sobre el Brexit

El 31 de desembre de 2020 expirava el període transitori que el Regne Unit i la Unió Europea s’havien donat per intentar pactar el futur de la seva relació, una vegada el Regne Unit va deixar de ser un país membre l’1 de febrer de 2020. Després d’intenses negociacions, el passat 24 de desembre, es va anunciar la conclusió d’un acord de comerç i cooperació.

Cal analitzar en què es concreta aquest acord i de quina manera poc afectar al nostre sector, tenint en compte que el britànic és un dels nostres principals mercats emissors. Per aquest motiu, des de la Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme, a través de la seva oficina de promoció turística a Londres, continuem fent un seguiment estret i acurat per tal de recopilar informació d’interès sobre el Brexit.

En aquesta pàgina podeu consultar els informes elaborats per Turisme de la Generalitat de Catalunya durant el període previ a l’acord signat així com tots aquells documents que s’han anat elaborant per seguir l’evolució de la nova relació entre el Regne Unit i la Unió Europea.

 

Informes elaborats per Turisme de la Generalitat de Catalunya

 

Altres informacions d’interès


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya