Inici > Nova estratègia comunicativa 2023-2024

Nova estratègia comunicativa 2023-2024

Per posicionar Catalunya com una destinació turística que té en compte la sostenibilitat i el respecte envers l’entorn i els seus habitants, l’Agència Catalana de Turisme ha elaborat una estratègia comunicativa en sintonia amb el nou model que s’està impulsant basat en el turisme regeneratiu, aquell que fa compatible l’activitat turística amb la vida als municipis.

El cinema Phenomena de Barcelona va acollir la presentació d’aquesta estratègia formada per diversos espots que s’aniran activant als mercats emissors de turisme durant el 2023 i el 2024.

Estratègia innovadora

L’estratègia comunicativa que s’ha treballat és la més innovadora realitzada fins ara per part de l’Agència Catalana de Turisme. Algunes de les peces utilitzen nous formats com l’experiència d’usuari multicàmera per veure l’espot des de diferents punts de vista o el curtmetratge amb contingut interactiu que permet la participació directa de l’usuari.

D’altra banda, els diferents espots destaquen per la microsegmentació de públics i la innovació tecnològica. Per una banda, en cada espot es busca atreure a uns turistes determinats en sintonia amb el nou model de turisme que s’està impulsant.

Els eslògans evoquen els valors que aporta l’experiència de viatjar, ja que el relat se centra en el viatge extern o turístic (descoberta de Catalunya i els seus atractius) i l’intern o de transformació (enriquiment personal).

Amb la participació de personalitats destacades

Aquesta campanya compta amb la participació de les directores de cinema Carla Simón i Mireia Noguera, els actors Nausicaa Bonnín i Jaume Madaula, la jugadora de l’equip femení del FC Barcelona Aitana Bonmatí, xefs de renom com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Fina Puigdevall i Raul Balam, i l’enòloga Sara Pérez, entre altres. El grup català Oques Grasses posa música a la majoria dels relats.

Consulta els vídeos de les campanyes per als anys 2023-2024

El viatge de la teva vida

Viu l’experiència interactiva d’aquest curt

Un viatge ple de viatges

Viu l’experiència interactiva d’aquest curt

Catalunya ve de gust

El millor de tu, un curt inspirat per Carla Simón

Feel the colours, amb Aitana Bonmatí

Pirineus de Catalunya, obert 365


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya