Inici > Copa Amèrica Barcelona 2024

Copa Amèrica Barcelona 2024

Des d’agost fins a finals d’octubre del 2024, Barcelona serà la seu de la 37a Copa Amèrica (America’s Cup), un dels esdeveniments esportius més seguits a tot el món. Més de 1.500 milions de persones de 190 països posaran els seus ulls en el mar i les platges de Barcelona, l’escenari on competiran els millors equips de regates del món.

La Copa Amèrica 2024 representa una gran oportunitat de projecció per a Catalunya. La prova transcendeix l’àmbit esportiu per abraçar altres aspectes clau en la nostra societat i economia actuals, com són la innovació, el turisme de qualitat o la sostenibilitat mediambiental i social.

L’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya juntament amb Turisme de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Fundació Barcelona Capital Nàutica, han posat en marxa un conjunt d’accions per als mesos vinents, en els quals la Copa Amèrica Barcelona 2024 esdevindrà l’eix central.

Regata preliminar a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú va acollir la primera regata preliminar de la 37a edició de la Copa Amèrica entre els dies 14 i 17 de setembre de 2023. Va ser un tastet del que es podrà veure un any després, ja al passeig marítim de Barcelona.

Els 6 equips participants en la competició (Emirates Team New Zealand, INEOS Britannia, Alinghi Red Bull Racing, Luna Rossa Prada Pirelli, NYYC American Magic, Orient Express Racing Team) van participar en aquesta regata preliminar, que va tenir com a base l’històric Port de Vilanova i la Geltrú, on es van aplegar unes 20.000 persones.

El camp de regates es va ubicar al passeig marítim de la platja de Ribes Roges, molt a prop de la costa, oferint així una visió privilegiada de la competició. El públic va poder gaudir de la prova des de dos espais: la plaça del port i la mateixa platja de Ribes Roges, on es van col·locar pantalles gegants i es van organitzar activitats lúdiques relacionades amb la competició.

Més informació

Dossier Copa Amèrica Barcelona 2024


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya