Inici > CCB > Catalunya Congressos i Esdeveniments

Catalunya Congressos i Esdeveniments

Fira BCN

El “Catalunya Congressos i Esdeveniments” és un programa del Catalunya Convention Bureau, que identifica la xarxa de les diferents destinacions catalanes amb capacitat per acollir congressos, amb instal·lacions de primer ordre, modernes, accessibles i molt ben connectades, i amb experiència organitzativa en aquest sector.

A més, el Catalunya Convention Bureau ha editat una publicació que identifica les destinacions que ofereixen les millors condicions per assegurar la capacitat i els serveis adequats per organitzar congressos. Inicialment s’han identificat nou destinacions: Lleida, Reus, PortAventura, Tarragona, Sitges, Castelldefels, Barcelona, Lloret de Mar, i Girona.

Aquesta publicació inclou una fitxa de cadascuna de les destinacions, que n’especifica l’oferta, capacitats i serveis. Així mateix, també s’adjunten altres fitxes que recullen destinacions alternatives existents a Catalunya i espais de reunions amb una oferta global per a l’organització d’esdeveniments. 

Podeu consultar aquesta publicació aquí.

 A més d’aquest material editat, el projecte Catalunya Congressos i Esdeveniments en el qual s’emmarca aquesta publicació, contempla la definició d’eines i processos, i un pla d’acció promocional i comercial per a la captació de congressos. L’objectiu ha estat ordenar i posar en valor l’oferta catalana existent per a l’organització de congressos, tot facilitant la seva comunicació i comercialització entre el públic objectiu.

Així mateix i per ajudar a la captació de congressos, el Catalunya Convention Bureau ha creat el Programa Ambassadors que consisteix en identificar els prescriptors i professionals de referència a Catalunya per crear noves oportunitats de negoci i generar coneixement al nostre territori.


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya