Inici > CCB

CCB

El Catalunya Convention Bureau (CCB) és un programa de l’Agència Catalana de Turisme (Generalitat de Catalunya) amb el compromís real de donar suport, assessorar i facilitar eines útils a tots els professionals vinculats al turisme de reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius. La unió d’esforços de les administracions públiques i el sector empresarial posa a l’abast dels organitzadors de congressos i esdeveniments tota la informació i recursos possibles per situar Catalunya com la destinació qualificada per al turisme de negocis i facilitar la seva elecció entre els professionals del sector.

També organitza presentacions, visites comercials, viatges de familiarització i workshops la finalitat dels quals és donar a conèixer l’oferta de reunions de la destinació i generar relacions de negoci entre les empreses catalanes i els organitzadors nacionals i internacionals d’esdeveniments. D’altra banda, integrats en l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, el CCB i els seus membres assisteixen a fires i salons especialitzats líders en aquest sector a Europa com l’IBTM de Barcelona, o l’IMEX de Frankfurt.

El CCB ha ordenat i segmentat l’oferta existent de turisme de reunions en dos projectes: Catalunya Congressos  i Catalunya Convencions, Incentius i Esdeveniments.

 

Vídeos promocionals d’accions realitzades

Catalunya, vine a reunir-te a casa

IBTM 2019

 

Connecta 2018

2n Fòrum de Turisme de Reunions de Catalunya


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya