Inici > Catalunya: Dia Mundial del Turisme 2015

Catalunya: Dia Mundial del Turisme 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dia Mundial del Turisme 2013

L’1 d’octubre de 2015 la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme, va celebrar al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) el Dia Mundial del Turisme, amb l’objectiu de fer un reconeixement a l’excel·lent feina duta a terme pel sector turístic català, públic i privat, que ha situat Catalunya com a una destinació líder i com exemple de bones pràctiques i excel·lència.

 
 
 
Dia Mundial del Turisme 2013

La celebració va suposar a més el llançament del 2016 com l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme. Per aquesta raó, l’esdeveniment va comptar amb la presència de Josep Roca, sommelier d’El Celler de Can Roca, el Millor Restaurant del Món, que va realitzar una classe magistral sobre gastronomia.

 
 
 
Guardonats del Turisme 2013

Com cada any, el M. Hble. sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, acompanyat per l’Hble. sr. Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació, va lliurar els Guardons del Turisme de Catalunya 2015.

Aquests premis es lliuren amb l’objectiu de fer un reconeixement a aquells projectes turístics que ajuden a posar en valor els recursos i actius de Catalunya, oferint noves experiències als consumidors o fent-ho de forma responsable i innovadora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Els premiats van ser:

  • Icària Iniciatives Socials, SAL, per Inout Hostel, en la categoria de “Turisme Responsable”. Vídeo del premiat.
  • Jaume León Andrés, en la categoria de “Millor Experiència Turística”. Vídeo del premiat.
  • Fundació Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, en la categoria de “Millora del Coneixement i Recerca Aplicada al Sector Turístic”. Vídeo del premiat.
  • Estació d’Alta Muntanya de Tavascan, en la categoria d'”Innovació”. Vídeo del premiat.

 

A més, es va lliurar també una placa commemorativa als germans Roca, d’El Celler de Can Roca, per la seva contribució al reconeixement internacional de la gastronomia catalana. Vídeo del premiat.

Finalment, es va rendir un sentit homenatge a dos importants companys que van traspassar aquest any: Juli Soler, ànima del restaurant El Bulli, i Raimon Martínez Fraile, figura cabdal del món turístic català i espanyol.

 

COL·LABORADORS                                     

  

                                                                                                                                                                

 

                                                                                                                                                                                  


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya