Inici > Privat: Afilia’t a les marques de l’ACT > Privat: Marca Turisme Esportiu > Serveis cicloturístics

Serveis cicloturístics

Esportista en handbike

Serveis cicloturístics a Catalunya

 

 • Bike Cambrils: Bike Cambirls és una empresa dedicada al lloguer de bicicletes a Cambrils, Salou i tota la Costa Daurada. Ofereix bicicletes d’alta qualitat, de totes les mides i marques, com Wilier, Focus, Conor, Scott… 

Telf: +34 639 28 59 51 

www.bikecambrils.com 

info@bikecambrils.com 

 

 • Deltacleta: Deltacleta ofereix una experiència única per a descobrir el parc natural del Delta de l’Ebre sobre una bicicleta elèctrica. Amb els carrils ciclistes pots gaudir l’experiència en família, o amics, i gaudir del camp amb el mínim esforç. 

Telf: +34 648 725 862 

www.deltacleta.cat 

info@deltacleta.cat 

 

 • EBikes Experience: Gaudeix d’una experiència única i d’un viatge diferent per les altures de la ciutat de Barcelona, pedalejant una bicicleta BTT elèctrica fins al pic de les muntanyes. Descobreix els camins més recòndits mentre gaudeixes de les millors vistes de la ciutat! 

Telf: +34 660 398 873 

www.ebikesexperience.com 

info@ebikesexperience.com  

 

 • Mariné Bicicletes: Mariné Bicicletes s’ha especialitzat a vendre productes ciclistes, així com complements i accessoris. L’empresa també ofereix serveis de lloguer de bicicletes i serveis de reparació per a la teva pròpia bicicleta. 

Telf: +34 977 36 17 39 

www.marinebicicletes.cat 

info@marinebicicletes.cat 

 

 • Circuit de Calafat : El Circuit de Calafat és un circuit de carreres situat al municipi de l’Ametlla de Mar, a 800 metres de la costa. Es tracta d’una enorme zona esportiva i recreativa especialitzada en esports de motor, amb un traçat únic. 

Telf: +34 682 741 269 

www.circuitcalafat.com 

info@circuitcalafat.com

 • Bikepark La Molina: Durant l’estiu, l’estació d’esquí de La Molina disposa d’un renovat Bikepark per a fer activitats de ciclisme.

Telf: +34 933 66 30 00

www.lamolina.cat

reserves@turismefgc.cat

 • Rodabike Cycling Coffee Cambrils: Taller, lloguer, guia, van, agència de viatges, paquets cicloturistes i cafeteria.

Telf: +34 687 281 306 | +34 665 035 808 

http://rodabikecambrils.com

info@rodabikecambrils.com

 • Penedès Ecotours: Penedès Ecotours és una empresa de turisme enogastronòmic del Penedès que ofereix lloguer de bicicletes clàssiques i elèctriques, amb les que el client podrà fer visites guiades per la zona del Penedès i les seves vinyes, on s’hi produeix vi o cava, entre altres experiències. 

Tel: +34 622 619 870 

www.penedesecotours.com  

info@penedesecotours.com  

 • Bikemotions: Organitzem activitats dinàmiques, didàctiques i lúdiques on la bicicleta és el mitjà de transport. Estem a l’Estació de tren de Lavern-Subirats. Activitats que oferim en bicicleta: – Rutes regulars per a individuals, de ½ dia i de dia sencer. – Rutes privades dissenyades a mida segons preferències. – Rutes per grups d’empresa o d’estudiants. – rutes a mida – Lloguer de bicicletes: elèctriques, convencionals i MTB. – Rutes autoguiades, inclouen lloguer de bici + visita celler. Les rutes es poden combinar amb: -Visita d’un celler i tast de vins o caves o maridatges. -Esmorzar català o de pagès al celler o a la vinya. -Dinar, al restaurant o en un celler. -gastronomia local. -Altres activitats com visites a castells, museus… Disposem de 50 bicicletes elèctriques, 60 bicicletes convencionals, 10 bicicletes equipades per fer cicloturisme i bicicletes infantils i cadires per als més petits. També de furgoneta i remolc per poder transportar les bicicletes.

Tel: +34 932682105 

http://www.bikemotions.es

info@bikemotions.es

 • Montbike: Som una botiga de bicicletes a Montbrió del camp. Les nostres activitats són les següents: lloguer de bicis carretera i gravel, guiatge en diversos idiomes (espanyol, català, anglès, francès i holandès), training camps de cicloturisme, taller de bicis, estudi biomecànic, cycling cafè, equip competitiu masc-fem a les modalitats carretera, MTB, ciclocros i pista.

Tel: +34 977826968 

http://www.montbike.cat

info@montbike.cat

 • Bicicletas y rutas: Som una empresa de cicloturisme. Lloguem bicicletes elèctriques i convencionals. També fem reparacions i venda. Oferim rutes als Parcs Naturals dels Aiguamolls i Cap de Creus. D’aquest últim som guies oficials i col·laboradors. La majoria de les nostres rutes són autoguiades amb GPS amb continguts culturals en català, espanyol, anglès i francès. També oferim escapades de 2, 3 i 4 dies i experiències enològiques amb bicicleta.

Tel: +34 972 11 60 42 

https://www.bicicletasyrutas.com/ca/

info@bicicletasyrutas.com


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya