Inici > Privat: Afilia’t a les marques de l’ACT > Privat: Marca Turisme Esportiu > Esports de motor

Esports de motor

No és casualitat que Catalunya sigui el lloc de naixement d’una llarga llista de campions del món d’esports de motor, com en Marc Màrquez o la Laia Sanz, que han forjat la seva llegenda en circuits i instal·lacions d’entrenament catalanes. Aquí, la gent és apassionada dels esports de motor.

Els seguidors d’aquests tipus de disciplines omplen les graderies i gaudeixen d’un gran cap de setmana quan es disputen competicions internacionals, o simplement s’ajunten alguns motoristes per passar una gran jornada i donar gas per la carretera.

imatge d'un Gran Premi de F1 al Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya 

Escenari de les millors competicions de Formula 1 i motociclisme del món, el Circuit de Barcelona-Catalunya va acollir el 1991 el 35è Gran Premi d’Espanya de F1 després de 16 anys d’absència a Catalunya. Un any després va arribar el mundial de motociclisme amb la celebració del d’aleshores Gran Premi d’Europa de Moto GP. Des d’aquell moment, el Circuit ha vist passar per les seves instal·lacions els millors pilots de tots els temps i s’ha convertit en un dels equipaments esportius més moderns on cada temporada es donen cita els principals esdeveniments del motor a escala mundial: el Gran Premi d’Espanya de F1 i el Gran Premi de Catalunya de MotoGP.

Una de les fortaleses del Circuit és la voluntat d’apropar-se als esportistes i als afeccionats del motor, oferint totes les facilitats per convertir-se en el lloc de trobada on organitzar tota mena d’esdeveniments. A més a més, el Circuit s’ha posicionat com un referent internacional gràcies a la seva capacitat d’innovació. 

Imatge d'un Gran Premi de Moto GP al Circuit de Barcelona-Catalunya

 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya