Inici > Afilia’t a les marques de l’ACT > Marca Turisme Esportiu > Agències receptives especialitzades

Agències receptives especialitzades

Triatletes durant la prova de running a Calella

 

L’experiència i expertesa de les agències de viatges especialitzades en turisme esportiu catalanes són el millor company d’equip per a planificar una estada esportiva a Catalunya.  

 

Agències de viatges receptives especialitzades a Catalunya

 

 • Agenda Sports and Elements: Agenda Sports and Elements és una agència de viatges especialitzada en turisme i esports que treballa per oferir les millors experiències sota les millors condicions possibles, envoltades de paisatges únics. Agenda Sports and Elements treballa amb organitzacions esportives que vulguin portar a terme una estada esportiva per a millorar el seu rendiment o preparar una competició; empreses que necessiten coaching o serveis de team-building, oferint incentius o organitzant conferències; o amb qualsevol altra associació o grup d’amics que busquen gaudir junts de moments i experiències inoblidables que mariden perfectament els moments recreatius amb l’activitat física. 

Tel: +34 972 58 06 39 

www.agendasports.com  

info@agendasports.com 

Esports: 

Triatló, natació, rem, kayak, futbol, ciclisme, Swimrun 

 

 • Barcelona 1 Day Golf: Des del 1992, Barcelona 1 Day Golf ha estat oferint serveis exclusius i personalitzats per a permetre gaudir d’un dia de golf a Barcelona. Tenen accés a 6 camps de golf que es troben entre 30 i 40 minuts de la capital catalana. El més reconegut és el de PGA Catalunya, a la Costa Brava. Les experiències duren entre 9 i 10 hores i inclouen transport amb vehicle de luxe, reserva dels camps, reserva de buggy, pilotes per practicar, pícnic, Golf Pack, una taquilla i lloguer de tovallola.  

Tel: +34 937 906 888  

www.barcelona1daygolf.com  

info@barcelona1daygolf.com  

Esports: 

Golf 

 

 • Barcelona Golf Breaks: Cultura, arquitectura, compres, cuina, platja… i també golf. Pots tenir-ho tot a Barcelona i a les zones properes de la Costa Brava i la Costa Daurada, la millor destinació recreativa d’Europa. Barcelona Golf Breaks ofereix paquets de golf i programes fets a mida per a jugadors individuals o grups, i també per a empreses, així com experiències de viatge excepcionals, amb assistència personalitzada al llarg de l’estada. Com a membres de l’Associació Internacional de Turoperadors de Golf, disposen dels estàndards de qualitat més alts en viatges de golf. 

Tel: +34 972 960 064  

www.barcelonagolfbreaks.com  

info@barcelonagolfbreaks.com  

Esports: 

Golf 

 

 • Bike Breaks Girona Cycle Centre: Agència de viatges especialitzada en viatges ciclistes. L’empresa Bike Breaks Girona organitza el lloguer de tota classe de bicicletes, des del més alt nivell, fins a elèctriques o BTT, reserves d’allotjament, transport, viatges de grup, guies, GPS… Tot el que pugui necessitar un ciclista a Girona. 

Tel: +34 972 205 465  

www.gironacyclecentre.com 

info@gironacyclecentre.com 

Esports: 

Ciclisme 

 

 • Catalonia Bike Tours: Catalonia Bike Tours coneix les millors destinacions cicloturístiques de Catalunya. Amb aquesta agència, el visitant podrà pedalar per carreteres gairebé desconegudes envoltades de paisatges sorprenents, estar allotjat en els hotels més exclusius i gaudir d’experiències recreatives espectaculars i fetes a mida. Escull una destinació i un grau de dificultat i Catalonia Bike Tours farà que l’experiència sigui inoblidable.  

Tel: +34 608 57 68 21 

www.cataloniabiketours.com 

contact@cataloniabiketours.com 

Esports:  

Ciclisme 

 

 • Cycle Tours Catalonia: Operat des de Girona, Cycle Tours Catalonia és un turoperador i una agència de viatges receptora de cicloturisme, ciclisme i senderisme. L’empresa organitza rutes per Girona i tot Catalunya amb guies locals que seleccionen els millors itineraris per al viatger, arribant als espais més recòndits i descobrint l’essència del país. 

Tel: +34 972 22 10 47 

www.cycletourscatalonia.com  

travel@cicloturisme.com  

Esports : 

Ciclisme 

 

 • Cycling Costa Daurada: Cycling Costa Daurada és un projecte de i per a ciclistes, amb l’objectiu de convertir la Costa Daurada en el destí preferit per a ciclistes nacionals i internacionals. L’empresa organitza esdeveniments ciclistes, competicions, campus i estades, i ofereix serveis especialitzats per a tots els nivells. 

Tel: +34 685 92 20 10 

www.cyclingcostadaurada.com  

info@cyclingcostadaurada.com 

Eports: 

Ciclisme 

 

 • Cycling Holidays: Cycling Holidays és una empresa creada per Juan Sánchez, guia i mecànic, i Laura Moreno. Fa uns anys van obrir una botiga de bicicletes junts, Rodabike Cambrils, i més tard van començar l’aventura de crear una agència de viatges especialitzada en ciclisme per a mostrar la bellesa de la Costa Daurada i els seus més de 2.000 quilòmetres de carreteres tranquil·les per pedalejar. El seu segell d’identitat és el tracte directe i familiar, oferint un servei personalitzat i acompanyant al client des del minut 0. 

Tel: +34 977 794 653 

www.cyclingholidays.es 

info@rodabikecambrils.com  

Esports : 

Ciclisme 

 

 • Evenia Travel Services: Evenia Travel Services és una agència especialista en receptors i DMC a la costa Brava i a Barcelona des del 1970. La seva llarga experiència és la base per a crear serveis amb la garantia i seguretat d’una agència de viatges receptora especialitzada. Els principals objectius són la satisfacció, la qualitat i el benestar dels clients. Ofereixen serveis d’allotjaments, reserves, transports, excursions i visites, organització d’esdeveniments, grups esportius i programes fets a mida.  

Tel: +34 972 36 47 81 

www.evenia.travel  

info@evenia.travel 

Esports: 

Hoquei. Rugby. Futbol. Bàsquet. Atletisme. Natació. Waterpolo, Vòlei-platja. Futbol-platja. Vela. Submarinisme. Canoa. Ciclisme. Running. Rally. Motocross. Golf.

 

 • Goes Travel: Agència de viatges especialitzada en turisme esportiu, fundada a Barcelona el 2005. Ofereixen serveis a tot el territori espanyol. Han organitzat més de 200 tours esportius per Espanya per a escoles, universitats, equips amateurs, veterans i equips nacionals de Xile, Itàlia, Argentina i el Regne Unit. El departament esportiu de goES Travel està dirigit per un exjugador professional d’hoquei patins, graduat en turisme i amb un màster en Gestió Esportiva. Disposen inclús del seu propi torneig d’hoquei patins, la goES Hockey Cup. Els seus principals mercats són el Regne Unit, Canada i els Estats Units, i tenen acords amb diferents clubs catalans per a treballar conjuntament amb ells en temes de patrocinis. 

Tel: +34 933 01 85 27 

www.goestravel.com  

info@goestravel.com 

Esports: 

Hoquei patins, Rugby, Futbol, Bàsquet, Atletisme, Water polo. Tennis. Korfball. Bàdminton 

 

 • Iberia Sports: Iberia Sports proporciona paquets per a realitzar estades d’entrenament, torneigs i competicions, viatges de final de temporada i viatges escolars relacionats amb l’esport. Iberia Sports se n’encarrega d’aprovisionar als viatgers de la millor experiència personalitzada per a qualsevol pressupost. El personal al destí presta atenció a cada detall per a assegurar-se que tot funciona sobre rodes i que cadascun dels participants tingui una experiència esportiva inoblidable. 

Tel: +34 931 166 843

www.iberiasports.com  

info@iberiasports.com 

Esports: 

Hoquei patins. Rugby. Futbol, Bàsquet, Handbol, Voleibol, Atletisme, Natació, Ciclisme, Trail Running, Tennis, Altres 

 

 • Kaptiva Sports Travel: Kaptiva Sports Travel és una DMC líder especialitzada en el mercat espanyol entrant. La seva forma de ser es basa en serveis de DMC per a equips esportius, gestió d’esdeveniments esportius o identificació de conferenciants esportius; tours esportius com tours d’entrenament d’elit, estades d’entrenament i campus, tours abans i durant un toreig o incentius esportius; esdeveniments esportius massius i la seva gestió, com l’allotjament, el transport, els àpats, el ticketing, els tours i el temps recreacional. Realitzen els tours esportius a mida per ajudar en tot moment al client a aconseguir els seus objectius. 

Tel: +34 93 2456087 

www.kaptivasports.com  

info@kaptivasportstravel.com 

Esports: 

Futbol, esdeveniments esportius 

 

 • Lapica Sports: Lapica Cycling és una agència de viatges que ofereix vacances ciclistes per Catalunya i Espanya, adaptades a tots els nivells i adreçades als turistes internacionals. Lapica Cycling ofereix un producte total, en el que s’inclou guia professional, vehicles de suport i serveis de mecànica, àpats, i fins i tot activitats complementàries opcionals segons les necessitats de cada client. Els productes que ofereix Lapica Cycling estan estretament relacionats en descobrir el territori i els productes locals, oferint al turista una autèntica experiència esportiva, cultural i gastronòmica. 

Tel: +34 932 953 667 

www.lapicasports.com  

info@lapicatrips.com 

Esports: 

Cross-country, Esquí, Raquetes, Rafting, Canyoning, Orienteering, Tir amb arc, Escalada, Ciclisme, Introducció a la espeleologia, pont tibetà i moltes altres activitats. 

 

 • Olebike – Blau Marí Travel: Olebike és una agència de viatges receptiva especialitzada en ciclisme de carretera, oferint paquets ciclistes per a viatgers individuals i clubs a Calella i altres vacances ciclistes descobrint Catalunya. A més a més, ofereixen paquets de vacances ciclistes recreacionals en els que el client pot gaudir els paisatges, la història, els pobles, les ciutats i la gastronomia de Catalunya en un ambient amigable, esportiu, saludable i, al mateix temps, d’una manera relaxada. El seu principal mercat consisteix generalment en turistes del Nord d’Europa.

Tel: +34 937 69 12 31 

www.blaumaritravel.com

info@blaumaritravel.com

Esports: 

Futbol, Atletisme, Hoquei, Natació, Bàsquet, Ciclisme 

 

 • One WishOne Wish és una agència de luxe que neix després de 8 anys d’experiència de Jolly DMC, i que ofereix viatges a mida per a un mercat molt selecte que necessita els millors serveis de luxe amb atenció personalitzada 24 hores. Els seus serveis inclouen estades combinades amb golf.

Tel: +34 937 69 25 63

www.onewish.travel

info@onewish.travel 

Esports:

Golf

 

 • Penedès EcotoursPenedès Ecotours és una agència de viatges especialitzada en el turisme enogastronòmic del Penedès que ofereix lloguer de bicicletes clàssiques i elèctriques, amb les que el client podrà fer visites guiades per la zona del Penedès i les seves vinyes, on s’hi produeix vi o cava, entre altres experiències. 

Tel: +34 622 619 870 

www.penedesecotours.com  

info@penedesecotours.com  

Esports: 

Ciclisme 

 

 • Spinatura: Spinatura és una agència de viatges cicloturística. L’empresa ofereix rutes per a tots els nivells i exigències físiques, en bicicletes de BTT o de carretera, així com estades de rendiment. Spinatura també ofereix consell esportiu personalitzat i d’alta qualitat per al perfeccionament de la condició física i les habilitats tècniques ciclistes. 

Tel: +34 647 709 710 

www.spinatura.com 

hello@spinatura.com 

Esports: 

Ciclisme 

 

 • Sport and Leisure Barcelona: Sport and Leisure Barcelona és una agència de viatges receptora de Barcelona que està especialitzada en esports. Organitzen majoritàriament sessions d’entrenament i partits amistosos per a equips estrangers que volen visitar Barcelona, juntament amb una experiència cultural i activitats d’entrenament durant l’estada de l’equip a la ciutat. A part, l’empresa també organitza quatre torneigs de futbol base internacionals en els que la majoria dels equips participants són equips estrangers. 

Tel: +34 932 80 80 62 

www.salbcn.com 

info@salbcn.com 

Esports: 

Futbol, Hoquei. Rugby. Natació, Bàsquet, Handbol 

 

 • Sport No Limit Travel: Agència de viatges receptora especialitzada en paquets per a esdeveniments esportius que tenen lloc a Catalunya. Aquests paquets inclouen hotel i inscripció a l’esdeveniment, que pot ser de triatló, de ciclisme o de running. 

Tel: +34 977 11 04 20 

www.sportnolimitravel.com  

info@sportnolimit.com

Esports: 

Ciclsime, Triatló, Running 

 

 • Traveltec: Sport Contact és la marca de turisme esportiu i actiu de Viatges Traveltec, una DMC de Lloret de Mar, Barcelona i Màlaga. Són especialistes a organitzar estades esportives, així com torneigs internacionals de futbol. Els principals esports del seu programa són el futbol, el bàsquet, el rugbi, l’hoquei patins, la natació, el ciclisme, el triatló i altres tipus d’activitats outdoor com esports d’aigua, senderisme o esports d’aventura. 

Tel: +34 972 36 31 11 

www.traveltec.info  

incoming@traveltec.info 

Esports: 

Futbol, Bàsquet, Rugby, Hoquei patins, Natació, Ciclisme, Tiratló, Esports d’aigua, Senderisme, Esports d’aventura 

 

 • Valua Travel: Viatges de grup, estades lingüístiques i serveis d’organització turística. Valua Travel ofereix proximitat, innovació, i servei rigorós per a tenir la millor experiència possible durant una estada a Catalunya. 

Tel: +34 937 551 607 

www.valuatravel.com  

info@valuatravel.com 

Esports: 

Futbol, Ciclsime 

 

 • Viajes Velero: Agència receptora i de sortida per a un ampli segment de turisme esportiu. L’elecció d’esport és ben variada i pot incloure futbol, bàsquet, vela o natació, acompanyat en tot moment per tots els serveis que el client necessiti. 

Tel: +34 977 38 30 00 

www.veleroincoming.com  

incoming@viajesvelero.com 

Esports: 

Futbol, Esports d’aigua (Vela, Busseig, Paddle Surf, Kayak,…) 

 

Altres serveis

 • Mvips: Mini Buses Vips és una empresa pionera per al mercat turístic en el lloguer de vehicles de luxe conduïts per un xofer. Amb més de 20 anys d’experiència, l’empresa assegura conductors professionals privats les 24 h, puntualitat i discreció. Els xofers parlen diferents llengües, pel que la comunicació amb el passatger és òptima. Alguns serveis addicionals als seus productes són aigua en ampolla, Wi-Fi gratuït, i puntualitat garantida per evitar qualsevol mena de molèstia. 

Tel: +34 934 771 929  

www.mvips.net  

mvips@mvips.net 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya