Inici > Afilia’t a les marques de l’ACT > Marca Turisme Esportiu > Agències receptives especialitzades en cicloturisme

Agències receptives especialitzades en cicloturisme

Detall d'un ciclista pedalejant sobre la seva bicicleta

L’experiència i expertesa de les agències de viatges especialitzades en cicloturisme catalanes són el millor company d’equip per a planificar una estada ciclista a Catalunya.  

Agències receptives especialitzades en cicloturisme a Catalunya 

  • Cycle Tours Catalonia: Operat des de Girona, Cycle Tours Catalonia organitza rutes per Girona i tot Catalunya amb guies locals que seleccionen els millors itineraris per a tu, arribant als espais més recòndits i descobrint l’essència del país. 

Telf: +34 972 22 10 47 

www.cycletourscatalonia.com  

travel@cicloturisme.com

 

  • Cycling Costa Daurada: Cycling Costa Daurada és un projecte de i per a ciclistes, amb l’objectiu de convertir la Costa Daurada en el destí preferit per a ciclistes nacionals i internacionals. L’empresa organitza esdeveniments ciclistes, competicions, campus i estades, i ofereix serveis especialitzats per a tots els nivells. 

Telf: +34 685 922 010 

www.cyclingcostadaurada.com 

info@cyclingcostadaurada.com 

 

  • Cycling Holidays: Cycling Holidays és una empresa creada per Juan Sánchez, guia i mecànic, i Laura Moreno. Fa uns anys van obrir una botiga de bicicletes junts, Rodabike Cambrils, i més tard van començar l’aventura de crear una agència de viatges especialitzada en ciclisme per a mostrar la bellesa de la Costa Daurada i els seus més de 2.000 quilòmetres de carreteres tranquil·les per pedalejar. El seu segell d’identitat és el tracte directe i familiar, oferint un servei personalitzat i acompanyant al client des del minut zero. 

Telf: +34 977 794 653 

www.cyclingholidays.es 

info@rodabikecambrils.com 

 

  • Evenia Travel Services: Són especialistes en receptors i DMC a la costa Brava i a Barcelona des del 1970. Es basen en la llarga experiència per crear serveis amb la garantia i seguretat d’una agència de viatges receptora especialitzada. Els principals objectius de l’empresa són la satisfacció, la qualitat i el benestar dels seus clients. Ofereixen serveis d’allotjaments, reserves, transports, excursions i visites, organització d’esdeveniments, grups esportius i programes fets a mida.  

Telf: +34 972 36 47 81 

www.evenia.travel

info@evenia.travel 

 

  • Iberia Sports: Iberia Sports proporciona paquets per a realitzar estades d’entrenament, torneigs i competicions, viatges de final de temporada i viatges escolars relacionats amb l’esport. Iberia Sports s’encarrega d’aprovisionar els viatgers de la millor experiència personalitzada per a qualsevol pressupost. El personal al destí presta atenció a cada detall per assegurar-se que tot funciona sobre rodes i que cada participant tingui una experiència esportiva inoblidable. 

Telf: +34 618 590 875 

www.iberiasports.com 

info@iberiasports.com 

  

  • Traveltec: Sport Contact és la marca de turisme esportiu i actiu de Viatges Traveltec, una DMC de Lloret de Mar, Barcelona i Màlaga. Són especialistes a organitzar estades esportives, així com torneigs internacionals de futbol. Els principals esports del seu programa són el futbol, el bàsquet, el rugbi, l’hoquei patins, la natació, el ciclisme, el triatló i altres tipus d’activitats outdoor com esports d’aigua, senderisme o esports d’aventura. 

Telf: +34 972 36 31 11 

www.traveltec.info 

incoming@traveltec.info

  • Sol Active Tours: SOL ACTIVE Tours, és una agència de viatges receptiva establerta a Salou que ofereix la seva gran experiència i els seus serveis B2B a agències de viatges, turoperadors i empreses. Estem especialitzats en qualsevol tipus de viatges en grup i esdeveniments esportius. A SOL ACTIVE Tours sempre farem el màxim per adaptar-nos a les necessitats sol·licitades. I com a equip, tractem els nostres socis com a companys d’equip i els vostres clients com a convidats molt especials.

Telf: +34 977 35 31 89

https://solactivetours.com/

comercial@sol-activetours.com

 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya