Inici > CCB News > PROPERS CONGRESSOS DESTACATS A CATALUNYA

PROPERS CONGRESSOS DESTACATS A CATALUNYA

– Congrés de la Sociedad Española de la Neurocirugía – SINEC 2017 (Barcelona, 17 – 19 de maig)Tindrà lloc al CCIB i el seu tema a tractar serà “Preservació de la funció neurològica: un paradigma irrenunciable”.
– Innovate4Climate (Barcelona, 22 – 26 de maig): Conferencia i saló sobre la Financiació i la Innovació per la lluita contra el Canvi Climàtic.
– XXXV Congreso Nacional de Riesgos (Tarragona, 6 – 8 de juny): El tema del congrés és regadiu, és a dir, la presentació i debat sobre les seves novetats, idees, nous mètodes i experiències.
– I Conferència Mundial de Conservació de Sòls i Aigua sota el Canvi Global (CONSOWA) (Lleida, 12 – 16 de juny): El seu objectiu és analitzar el present i preveure el futur de la conservació dels recursos d’aigua i el sòl i promoure col·laboracions en aquest àmbit.
– 19th International Conference on Transparent Optical Networks (ICTON 2017) (Girona, 12 – 16 de juliol): És la segona vegada que ICTON té lloc a Catalunya i es concentra en les aplicacions de les tecnologies transparents i òptiques en telecomunicacions, la informàtica i noves aplicacions. 


PROGRAMMES AND PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya