Inici > Dones i turisme: pioneres del sector

Dones i turisme: pioneres del sector

Turisme de la Generalitat de Catalunya se suma al Dia Internacional de les Dones que se celebra a nivell mundial el dia 8 de març. S’afegeix així a les campanyes que cada any impulsa la Generalitat de Catalunya i que enguany porta com a lema “Avancem cap a una normalitat feminista”.

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, s’ha organitzat la taula rodona “Dones i turisme: pioneres del sector, que es podrà seguir el mateix dimarts 8 de març a partir de les 10:08 hores.

La taula comptarà amb un grup de dones que han hagut de lluitar per aconseguir fer-se un forat en un sector governat majoritàriament per homes. Han estat valentes i obstinades, i han desbrossat camins perquè, a les nenes, a les noies i a les dones de les noves generacions els sigui més fàcil anar al davant, contribuint en la lluita per a la igualtat. Dones, en definitiva, que han obert dreceres en el seu camp.

Concretament, coneixerem les gestes de la Carme Hospital Poch, empresària hostalera de la Costa Brava i presidenta d’Aromar Hotels & Restaurants i de la Fundació Jordi Comas i Matamala; Marisol Turró Homedes, exsòcia i expresidenta de Sercotel Hotels; Montserrat Ballart Macabich, primera responsable de l’Oficina de Turisme a l’aeroport d’El Prat; Gemma Peyri Pellicer, mestressa de Mas Ardèvol; i Cecília Vila Regard, exvicepresidenta d’Editur, el que va ser setmanari de referència del sector turístic durant més de 50 anys, i editora de les revistes professionals Editur Latinoamérica i Destino Cuba.

Paral·lelament, a les xarxes socials es farà la campanya #GràciesADonesCom amb la voluntat d’animar tothom qui vulgui a explicar si ha tingut com a referent a alguna dona vinculada amb l’activitat turística.

Material gràfic

Cartell commemoratiu del 8M 2022

Materials de la campanya a xarxes socials #GràciesADonesCom

Altres enllaços: PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya