Inici > Qui Som > Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

 


 

Envia’ns el teu currículum

Si t’agrada el món del turisme, i vols unir-te a l’equip de professionals que treballem a l’Agència Catalana de Turisme, no ho dubtis i fes-nos arribar el teu historial acadèmic i professional.

Introdueix el teu currículum

 

Beques i pràctiques 

L’Agència Catalana de Turisme ofereix a estudiants i titulats universitaris diverses opcions per tal que puguin introduir-se en el sector del turisme.

Beques ACT 2018 per realitzar una estada pràctica a l’exterior

Al mes de juliol van sortir publicades al DOGC les bases i la resolució de la propera convocatòria de beques ACT, per a realitzar una estada pràctica a una de les nostres oficines de promoció turística a l’exterior.

El termini de presentació de sol·licituds va finalitzar el 15 de setembre de 2017. El 29 de setembre es va publicar el llistat d’esmenes per poder continuar dins del procés de selecció. Fins el 16 d’octubre (inclòs) es van poder fer les esmenes que corresponguessin.

Les proves de la 1a fase del procés de selecció es van fer el 23 d’octubre.

Les persones amb les 27 millors puntuacions, van fer l’entrevista amb el Tribunal, els dies 30 i 31 d’octubre.

El resultat final de tot el procés de selecció el podreu trobar aquí. Gràcies a totes les persones que us heu presentat per la vostra participació!

Recordeu que les destinacions ofertades són Madrid, Frankfurt, París, Londres, Brussel·les, Nova York i Milà. La data d’incorporació serà el 8 de gener de 2018.


Beques CITIUS

Des del 1999, l’Agència Catalana de Turisme, en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, ofereix el programa de beques CITIUS.

Aquest programa s’adreça a titulats universitaris que volen fer una estada professional remunerada a les oficines de Barcelona de l’ACT. 

Paral·lelament, l’ACT els subvenciona una part de la Diplomatura de Postgrau en Iniciació Professional a l’Empresa o del Màster en Gestió Empresarial a la UAB.

Per a més informació:  http://citius.uab.cat

 

Pràctiques

L’Agència Catalana de Turisme acull estudiants que volen realitzar pràctiques remunerades, tant a Barcelona com a la xarxa d’oficines que té arreu del món.

Aquestes pràctiques permeten que l’estudiant adquireixi una experiència professional i, alhora, conèixer el funcionament de la nostra entitat.

 

Contacta

Per a més informació sobre beques i estades de pràctiques posa’t en contacte amb aquesta adreça:

Unitat de Recursos Humans i Cultura Corporativa
rrhh.act@gencat.cat
Tel. 934 849 900


AGÈNCIA CATALANA DE TURISME

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya