Inici > Qui Som > Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

 


 

Envia’ns el teu currículum

Si t’agrada el món del turisme, i vols unir-te a l’equip de professionals que treballem a l’Agència Catalana de Turisme, no ho dubtis i fes-nos arribar el teu historial acadèmic i professional.

Introdueix el teu currículum

 

Beques i pràctiques 

L’Agència Catalana de Turisme ofereix a estudiants i titulats universitaris diverses opcions per tal que puguin introduir-se en el sector del turisme.

 

Beques ACT 2017 per realitzar una estada pràctica a l’exterior

L’11 de juliol es va publicar al DOGC la 19a convocatòria de beques de l’Agència Catalana de Turisme.

Les places que s’ofereixen enguany són:

– 1 Madrid
– 1 Frankfurt
– 3 París
– 1 Brussel·les
– 1 Londres

Podeu trobar més informació al respecte (requisits, durada, dotació, …) clicant aquí.

El període de lliurament de sol·licituds va finalitzar el 15 de setembre de 2016. 

El 28 de setembre es va publicar el llistat d’esmenes (amb detall de la documentació bàsica i no bàsica a esmenar). Es van poder realitzar les al·legacions corresponents fins al 10 d’octubre (inclòs).

Les proves de la 1a fase del procés de selecció van tenir lloc el 28 d’octubre. D’acord amb les bases reguladores, les 21 millors puntuacions (vegeu llistat adjunt) van passar a la 2a fase del procés. Les entrevistes amb el Tribunal es van realitzar el 25 de novembre. Els resultats amb el detall de les persones adjudicatàries es pot consultar en aquest enllaç.

 

Beques CITIUS

Des del 1999, l’Agència Catalana de Turisme, en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, ofereix el programa de beques CITIUS.

Aquest programa s’adreça a titulats universitaris que volen fer una estada professional remunerada a les oficines de Barcelona de l’ACT. 

Paral·lelament, l’ACT els subvenciona una part de la Diplomatura de Postgrau en Iniciació Professional a l’Empresa o del Màster en Gestió Empresarial a la UAB.

Per a més informació:  http://citius.uab.cat

 

Pràctiques

L’Agència Catalana de Turisme acull estudiants que volen realitzar pràctiques remunerades, tant a Barcelona com a la xarxa d’oficines que té arreu del món.

Aquestes pràctiques permeten que l’estudiant adquireixi una experiència professional i, alhora, conèixer el funcionament de la nostra entitat.

 

Contacta

Per a més informació sobre beques i estades de pràctiques posa’t en contacte amb aquesta adreça:

Unitat de Recursos Humans i Cultura Corporativa
rrhh.act@gencat.cat
Tel. 934 849 900


AGÈNCIA CATALANA DE TURISME

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya