Inici > Qui Som > Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Ofertes laborals i Pràctiques

Amb motiu de l’actual pandèmia generada per la covid-19, tots els processos de selecció han quedat aturats i actualment no tenim cap oferta laboral o de pràctiques. En cas que hi hagués alguna vacant disponible, es publicaria en aquest apartat. De totes maneres, pots enviar-nos el teu CV i si més endavant el teu perfil encaixés en alguna oferta, ens posaríem en contacte amb tu.


 

Envia’ns el teu currículum

Si t’agrada el món del turisme, i vols unir-te a l’equip de professionals que treballem a l’Agència Catalana de Turisme, no ho dubtis i fes-nos arribar el teu historial acadèmic i professional.

Introdueix el teu currículum

 

 

Beques i pràctiques

L’Agència Catalana de Turisme ofereix a estudiants i titulats universitaris diverses opcions per tal que puguin introduir-se en el sector del turisme.

 

Beques ACT 2021 per realitzar una estada pràctica a l’exterior

11/07/2019: publicació al DOGC de les bases que regeixen la convocatòria de beques ACT 

20/07/2020: publicació al DOGC de la resolució que obre la 23a convocatòria de beques ACT, per a realitzar una estada pràctica a una de les nostres oficines de promoció turística a l’exterior

– 08/10/2020: diligència per la qual es fa pública la llista de persones interessades que han d’esmenar la seva sol·licitud en el marc d’aquesta convocatòria

– 13/11/2020: acta del Tribunal per la qual es convoca a les 6 persones finalistes a l’entrevista

– 23/11/2020: acta del Tribunal amb l’adjudicació provisional a les persones beneficiàries

11/12/2020: acta del Tribunal amb l’adjudicació definitiva de les beques

– 30/12/2020: publicació al DOGC de la resolució d’adjudicació de la 23a promoció de les beques de formació en màrqueting turístic de Catalunya a l’exterior de l’Agència Catalana de Turisme

Les destinacions ofertades enguany són Madrid i París. El termini de presentació de sol·licituds va finalitzar el 15 de setembre de 2020 (inclòs).

La data d’incorporació de les persones guanyadores al final del procés de selecció ha estat el 8 de gener de 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beques CITIUS

Des del 1999, l’Agència Catalana de Turisme, en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, ofereix el programa de beques CITIUS.

Aquest programa s’adreça a titulats universitaris que volen fer una estada professional remunerada a les oficines de Barcelona de l’ACT.

Paral·lelament, l’ACT els subvenciona una part de la Diplomatura de Postgrau en Iniciació Professional a l’Empresa o del Màster en Gestió Empresarial a la UAB.

Per a més informació:  http://citius.uab.cat

 

Pràctiques

L’Agència Catalana de Turisme acull estudiants que volen realitzar pràctiques remunerades, tant a Barcelona com a la xarxa d’oficines que té arreu del món.

Aquestes pràctiques permeten que l’estudiant adquireixi una experiència professional i, alhora, conèixer el funcionament de la nostra entitat.

 

Contacta

Per a més informació sobre beques i estades de pràctiques posa’t en contacte amb aquesta adreça:

Unitat de Gestió del Talent i Cultura Corporativa
gestiodeltalent.act@gencat.cat
Tel. 934 849 900


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya