Inici > Qui Som > Missió, visió, valors i model turístic

Missió, visió, valors i model turísticLa MISSIÓ de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) és contribuir a la prosperitat de Catalunya i del seu sector turístic, essent la seva veu a l’exterior, tot orientant-se a la captació i satisfacció d’un turisme de més valor afegit.

La VISIÓ de l’ACT és esdevenir el líder en màrqueting per al sector turístic català, els col·laboradors i els turistes, i un referent internacional.

Els VALORS corporatius són els següents:

. Innovació: ens convida a anar més enllà dels estàndards i qüestionar-nos els nostres processos i protocols marcats, aportant així noves solucions, i aconseguint ser un referent en el sector com a organisme dinàmic i amb visió de futur.

. Proactivitat: per tal de ser un equip altament competitiu hem de donar respostes de forma responsable i amb altes dosis d’iniciativa.

. Pensament positiu: i actitud positiva. Cal fer front a les dificultats convertint-les en reptes i en oportunitats per a créixer professionalment.

. Compromís: és un valor intrínsec que ens fa sentir la missió de l’Agència Catalana de Turisme com a pròpia i actuar en conseqüència.

. Visió global: anar més enllà de la nostra realitat més propera, tenint una perspectiva global de com nosaltres i els altres (socis i col·laboradors) podem contribuir a assolir els objectius del Pla de Màrqueting i tots junts fer de la nostra missió una realitat.

. Empatia: ens ajuda a relacionar-nos entre nosaltres i entendre el posicionament dels nostres companys, clients i sector, per tal d’actuar d’una forma més unida, trobar solucions i aconseguir els objectius comuns.

 

EL NOSTRE MODEL TURÍSTIC SOSTENIBLE I RESPONSABLE

Un turisme sostenible és aquell que sap satisfer les necessitats del present sense comprometre’n les de les futures generacions.
La sostenibilitat en el nostre model turístic és un valor irrenunciable i Catalunya hi té una gran responsabilitat. Tant des del sector públic com també des del privat, s’ha de mantenir un compromís en apostar per una gestió el més sostenible possible. Actuar així ens assegura un futur millor, responent positivament als canvis ambientals i a les necessitats de la societat i així fer de Catalunya un millor país on viure i una millor destinació per als nostres visitants.

 

Turisme per a tothom

 

Som coneixedors de les possibles dificultats amb què el sector turístic es pot trobar a l’hora de voler adaptar els seus establiments i equipaments turístics a les persones amb necessitats d’accessibilitat. En aquesta publicació posem al vostre abast consells i idees amb l’objectiu que aportin solucions per millorar la qualitat dels equipaments i serveis i, en definitiva, millorar la responsabilitat social empresarial del nostre sector.

 

Publicació en català

Publicació en castellà

Publicació interactiva en català

Publicació interactiva en castellà


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya