Inici > Projectes i xarxes europees > Projecte Charm

Projecte Charm

 

 

Immersive experiences in European Charming Villages

Liderat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT), el projecte europeu CHARM consisteix en crear una ruta transnacional de 10 pobles amb encant en 6 països diferents, que ofereixen una setantena d’activitats basades en el patrimoni cultural i natural de zones rurals europees. La ruta aglutinarà una setantena d’activitats basades en el patrimoni cultural i natural de les zones rural europees amb l’objectiu de crear fluxos cap a indrets menys turístics.

El seu objectiu és crear fluxos cap a zones rurals o menys turístiques, contribuint d’aquesta manera a descongestionar les àrees i ciutats amb una alta concentració de visitants, així com preservar i promoure el patrimoni històric i tradicional de les àrees rurals, i la seva arquitectura i paisatges a través d’experiències innovadores.

L’ACT compta amb 6 socis més:

  • Turismo Vivencial (TUVI)
  • Tradições d’Outrora (TDO-PORTGALL)
  • Institut für Tourismus-und Bäderforschung in Nordeuropa gmbh (NIT)
  • Tour Guide Fox (TGF)
  • Software Engineering Italia – SWING:IT (SE IT)
  • Network of European Regions for a Sustainable and Competitive Tourism (NECSTouR)

El projecte CHARM té un pressupost global de 533.280 euros i està cofinançat al 75% pel programa europeu COSME per a la competitivitat de les empreses i les pimes, a través de la seva convocatòria de l’any 2018.

Més informació a charmingvillages.eu

 

Guia de bones pràctiques per a la promoció de destinacions rurals

En el marc del CHARM, s’ha elaborat un compendi de bones pràctiques centrades en la promoció turística de les destinacions rurals per tal d’ajudar a donar visibilitat a aquestes zones.

L’objectiu de la guia és donar idees als pobles i proporcionar-los directrius sobre quins nous mètodes poden aplicar per promocionar i comercialitzar les seves destinacions. Per fer-ho, es posen de relleu valors com la sostenibilitat, el desenvolupament de les comunitats, la innovació i l’evolució cap a nous entorns digitals.

Pots consultar aquí la guia

 

 

        


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya