Inici > Club de Turisme Cultural

Club de Turisme Cultural


Sobre el Club de Turisme Cultural

El Club de Turisme Cultural és el programa de promoció i comercialització de l’Agència Catalana de Turisme que vertebra l’oferta de Turisme Cultural a Catalunya, que inclou el patrimoni històric, arqueològic i arquitectònic, les arts escèniques, així com l’intangible en matèria de festes tradicionals, populars i religioses de les nostres contrades.

En el Club hi tenen cabuda empreses privades l’activitat de les quals estigui lligada al turisme cultural, centres culturals, fundacions i entitats que organitzen concerts, festivals de música, dansa i teatre, així com els organismes gestors de museus, sales d’exposicions i ens encarregats de vetllar i promoure monuments catalogats com a recurs turístic o posar en valor les rutes culturals.

També en són membres agències receptives, centrals de reserva, empreses de guiatge especialitzades en turisme cultural, allotjaments, així com patronats de promoció, ajuntaments i associacions.

 

Requisits específics

Tots els membres del Club de Turisme Cultural han de complir els requisits d’admissió generals  i uns d’específics. Per saber quins són els específics pots posar-te en contacte amb l’Agència Catalana de Turisme mitjançant el l’adreça de correu electrònic clubsdeproducte.act@gencat.cat

Pots trobar més informació sobre aquest club de producte al catàleg o al web www.cultura.catalunya.com

 

Membres del Club de Turisme Cultural

 

1. Empreses i entitats proveïdores de serveis

 

Festivals, música i teatre

 

Monuments, museus i entitats culturals

 

Allotjament
 
Operadors turístics i altres serveis

 

 2. Entitats de promoció turística

 

B1
B2
 

 3. Partenariats

 

 


AGÈNCIA CATALANA DE TURISME

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya