Inici > CCB > Coneix el CCB

Coneix el CCB

Adhereix-te al Catalunya Convention Bureau!

 

Si encara no t’has afiliat, emplena el formulari d’afiliació, per poder accedir al Catalunya Convention Bureau!

 

El Catalunya Convention Bureau (CCB) és una marca de l’Agència Catalana de Turisme creada per posicionar Catalunya com una destinació capdavantera en el sector turisme de reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius.

El CCB és l’interlocutor de l’Agència Catalana de Turisme amb les empreses que ofereixen equipaments, productes, escenaris i serveis per a la celebració de qualsevol activitat relacionada amb el turisme de reunions, i amb els organitzadors d’aquestes trobades.

Amb aquesta finalitat, el CCB cerca relacions amb el sector turístic català, intervé per captar congressos, convencions i viatges d’incentius d’empreses, dóna suport als organitzadors d’esdeveniments i ajuda a generar negoci a les més de cent empreses i entitats que l’integren.

D’altra banda, integrats en l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, el CCB i els seus membres assisteixen a fires i salons especialitzats líders en aquest sector a Europa com l’EIBTM de Barcelona, o l’IMEX de Frankfurt. També organitza presentacions, visites comercials, viatges de familiarització i workshops la finalitat dels quals és donar a conèixer l’oferta de reunions de la destinació i generar relacions de negoci entre les empreses catalanes i els organitzadors nacionals i internacionals d’esdeveniments.

El CCB és membre de les associacions següents: ECM, MPI, ICCA, SITE, ANAÉ i Club Eventoplus.

El CCB ha ordenat i segmentat l’oferta existent de turisme de reunions en dos projectes: Catalunya Congressos  i Catalunya Convencions, Incentius i Esdeveniments.

                             

 

Què has de fer per ser adherit?

Si vols adherir-te al Catalunya Convention Bureau o Catalunya Convention Bureau Prime, accedeix al formulari d’inscripció.

Si vols més informació o detalls sobre els avantatges i requisits per pertànyer al CCB, envia un correu electrònic a ccb.act@gencat.cat. També pots trucar al 934 849 900.

 

Quins son els nostres objetius?

El CCB té com a objectius:

  • Posicionar Catalunya en el mercat internacional del turisme de reunions.
  • Potenciar el desenvolupament de la indústria del turisme de reunions i l’ús de les infraestructures existents a Catalunya. Aglutinar tot el teixit empresarial que hi ha al voltant de l’activitat.
  • Promocionar, difondre i donar suport a la comercialització de Catalunya com a seu de congressos, convencions, viatges d’incentius i altres esdeveniments de negocis.
  • Crear sinergies de promoció amb els altres ens de promoció turística de Catalunya, amb els convention bureaux locals i amb les empreses del sector.
  • Ser reconegut com a referent en aquesta àrea de negocis a Catalunya.

 

Quins són els beneficis del nou model d’adhesió?

 

Quina és la quota d’adhesió al CCB o CCB Prime? 

 

Com ajudem els organitzadors del turisme de reunions a planificar un esdeveniment?

El CCB facilita als organitzadors de reunions i esdeveniments la tasca d’identificar i seleccionar a tot Catalunya aquells espais i serveis més adequats per a cada reunió o viatge de negocis, d’acord amb les necessitats i requisits en cada ocasió i amb l’objectiu final de generar negoci a les empreses i ciutats de Catalunya.

Si vols més informació adreçada als meeting planners pots consultar el nostre catàleg o entrar a www.catalunya.com/professionals/ccb


PROGRAMES I PROFESSIONALS

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya