Inici > Agenda

Agenda

Buscador de eventos


 

Publicació Active Traveller Magazine - Discover Catalonia

Fecha inicio: 23-01-2016
Fecha final: 31-12-2016
Lugar: Londres, Regne Unit


L’Agència Catalana de Turisme col•labora amb la revista Active Traveller en la realització d’una guia sobre Catalunya com a destinació de turisme actiu i de natura. Aquesta guia està previst que es publiqui el mes de gener i es distribueixi a més d'1 milió de persones al llarg de les 9 fires principals de turisme actiu del Regne Unit. A més a més, també es publicarà online, es farà difusió a través de les xarxes socials d’Active Traveller i es realitzaran 8 newsletters complementaries per tal de potenciar la imatge de Catalunya com a destinació de turisme d’aventura.

Active Traveller Magazine - APP Discover Catalonia

Fecha inicio: 15-02-2016
Fecha final: 31-12-2016
Lugar: Online


L'Agència Catalana de Turisme col•labora amb la revista Active Traveller Magazine en la creació d'una aplicació de mòbil de la guia Discover Catalonia. Aquesta aplicació s'afegirà al contingut de la ja existent d'Active Traveller, la qual es pot descarregar gratuïtament. L'APP contindrà enllaços directes a la web de Catalunya.com amb l'objectiu d'incrementar les visites. S'esperen al voltant de 10.000 descàrregues durant tot l'any.


Campanya Càmpings - De Telegraaf/Reiskrant

Fecha inicio: 01-03-2016
Fecha final: 31-12-2016
Lugar: Online


L'Agència Catalana de Turisme realitza una acció de comunicació, amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta campista catalana al mercat holandès.

Fédération Française de la Randonnée

Fecha inicio: 01-03-2016
Fecha final: 31-12-2016
Lugar: França


En el marc de col•laboració amb la Fédération Française de la Randonnée (FFR), l'Agència Catalana de Turisme té previst realitzar una acció de comunicació per promocionar el turisme de natura - aventura a Catalunya.AGENCIA CATALANA DE TURISMO

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya