Inici > Afilia’t a les marques de l’ACT > Marca Turisme Esportiu > Agències receptives especialitzades en cicloturisme

Agències receptives especialitzades en cicloturisme

Detall d'un ciclista pedalejant sobre la seva bicicleta

 

L’experiència i expertesa de les agències de viatges especialitzades en cicloturisme catalanes són el millor company d’equip per a planificar una estada ciclista a Catalunya.  

 

Agències receptives especialitzades en cicloturisme a Catalunya

 

 • Bike Breaks Girona Cycle Centre: Agència de viatges especialitzada en viatges ciclistes. L’empresa Bike Breaks Girona organitza el lloguer de tota mena de bicicletes, des del més alt nivell, fins a elèctriques o BTT, reserves d’allotjament, transport, viatges de grup, guies, GPS… Tot el que pugui necessitar un ciclista a Girona. 

Telf: +34 972 205 465  

www.gironacyclecentre.com 

info@gironacyclecentre.com 

 

 • Cycle Tours Catalonia: Operat des de Girona, Cycle Tours Catalonia organitza rutes per Girona i tot Catalunya amb guies locals que seleccionen els millors itineraris per a tu, arribant als espais més recòndits i descobrint l’essència del país. 

Telf: +34 972 22 10 47 

www.cycletourscatalonia.com  

travel@cicloturisme.com

 

 • Cycling Costa Daurada: Cycling Costa Daurada és un projecte de i per a ciclistes, amb l’objectiu de convertir la Costa Daurada en el destí preferit per a ciclistes nacionals i internacionals. L’empresa organitza esdeveniments ciclistes, competicions, campus i estades, i ofereix serveis especialitzats per a tots els nivells. 

Telf: +34 685 922 010 

www.cyclingcostadaurada.com 

info@cyclingcostadaurada.com 

 

 • Cycling Holidays: Cycling Holidays és una empresa creada per Juan Sánchez, guia i mecànic, i Laura Moreno. Fa uns anys van obrir una botiga de bicicletes junts, Rodabike Cambrils, i més tard van començar l’aventura de crear una agència de viatges especialitzada en ciclisme per a mostrar la bellesa de la Costa Daurada i els seus més de 2.000 quilòmetres de carreteres tranquil·les per pedalejar. El seu segell d’identitat és el tracte directe i familiar, oferint un servei personalitzat i acompanyant al client des del minut zero. 

Telf: +34 977 794 653 

www.cyclingholidays.es 

info@rodabikecambrils.com 

 

 • Evenia Travel Services: Són especialistes en receptors i DMC a la costa Brava i a Barcelona des del 1970. Es basen en la llarga experiència per crear serveis amb la garantia i seguretat d’una agència de viatges receptora especialitzada. Els principals objectius de l’empresa són la satisfacció, la qualitat i el benestar dels seus clients. Ofereixen serveis d’allotjaments, reserves, transports, excursions i visites, organització d’esdeveniments, grups esportius i programes fets a mida.  

Telf: +34 972 36 47 81 

www.evenia.travel

info@evenia.travel 

 

 • Iberia Sports: Iberia Sports proporciona paquets per a realitzar estades d’entrenament, torneigs i competicions, viatges de final de temporada i viatges escolars relacionats amb l’esport. Iberia Sports s’encarrega d’aprovisionar els viatgers de la millor experiència personalitzada per a qualsevol pressupost. El personal al destí presta atenció a cada detall per assegurar-se que tot funciona sobre rodes i que cada participant tingui una experiència esportiva inoblidable. 

Telf: +34 618 590 875 

www.iberiasports.com 

info@iberiasports.com 

 

 • Lapica Sports: Lapica Cycling és una agència de viatges que ofereix vacances ciclistes per Catalunya i Espanya, adaptades a tots els nivells i adreçades als turistes internacionals. Lapica Cycling ofereix un producte total, en el que s’inclou guia professional, vehicles de suport i serveis de mecànica, àpats i, fins i tot, activitats complementàries opcionals segons les necessitats de cada client. Els productes que ofereix Lapica Cycling estan estretament relacionats en descobrir el territori i els productes locals, oferint al turista una experiència autèntica a nivell esportiu, cultural i gastronòmic. 

Telf: +34 932 953 667 

www.lapicasports.com 

info@lapicatrips.com 

 

 • Olebike: Olebike és una agència de viatges receptiva. Estan especialitzats en ciclisme de carretera, oferint paquets ciclistes per a viatgers individuals i clubs a Calella i altres vacances ciclistes descobrint Catalunya. A més a més, ofereixen paquets de vacances ciclistes recreacionals en els que el client pot gaudir els paisatges, la història, els pobles, les ciutats i la gastronomia de Catalunya en un ambient amigable, esportiu, saludable i, al mateix temps, d’una manera relaxada. El seu públic consisteix generalment en turistes del Nord d’Europa.

Telf: +34 937 69 12 31 

www.blaumaritravel.com

info@blaumaritravel.com

 

 • Penedès Ecotours: Penedès Ecotours és una agència de viatges especialitzada en el turisme enogastronòmic del Penedès que ofereix lloguer de bicicletes clàssiques i elèctriques, amb les que el client podrà fer visites guiades per la zona del Penedès i les seves vinyes, on s’hi produeix vi o cava, entre altres experiències. 

Telf: +34 622 619 870 

www.penedesecotours.com

info@penedesecotours.com  

 

 • Spinatura: Spinatura és una agència de viatges cicloturística. L’empresa ofereix rutes per a tots els nivells i exigències físiques, en bicicletes de BTT o de carretera, així com estades de rendiment. Spinatura també ofereix consell esportiu personalitzat i d’alta qualitat per al perfeccionament de la condició física i les habilitats tècniques ciclistes. 

Telf: +34 647 709 710 

www.spinatura.com 

hello@spinatura.com 

 

 • Sport No Limit Travel: Agència de viatges receptora especialitzada en paquets per a esdeveniments esportius que tenen lloc a Catalunya. Aquests paquets inclouen hotel i inscripció a l’esdeveniment, que pot ser de triatló, de ciclisme o de running. 

Telf: +34 977 11 04 20 

www.sportnolimitravel.com

info@sportnolimit.com

 

 • Traveltec: Sport Contact és la marca de turisme esportiu i actiu de Viatges Traveltec, una DMC de Lloret de Mar, Barcelona i Màlaga. Són especialistes a organitzar estades esportives, així com torneigs internacionals de futbol. Els principals esports del seu programa són el futbol, el bàsquet, el rugbi, l’hoquei patins, la natació, el ciclisme, el triatló i altres tipus d’activitats outdoor com esports d’aigua, senderisme o esports d’aventura. 

Telf: +34 972 36 31 11 

www.traveltec.info 

incoming@traveltec.info

 


PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya