Inici > Marques i segells > Directori d’empreses

Directori d’empreses

Icono Directori d’empreses

Afiliats a l’Agència Catalana de Turisme

← Torna al directori

Directori d'empreses :Entrada # 696
Logotip
Dades de l'empresa
Dades de l'empresa
Nom comercial en català
Osona Turisme
NIF empresa
P5800015I
Sector empresarial
Organismes turistics
Subsector
Consells Comarcals
Descripció de l'activitat en català

Osona Turisme té com a finalitat promocionar el turisme de la comarca d’Osona i assessorar els ens locals i les entitats privades dedicades o relacionades amb el sector turístic.

La comarca d’Osona, amb la seva capital a Vic, es troba ubicada en una situació estratègica a mig camí entre els Pirineus i la Costa Brava, i a una hora en cotxe de Barcelona i Girona. Amb una gran diversitat d’oferta turística en un entorn característic dels territoris d’interior, disposa de tot tipus d’allotjaments que van des de càmpings fins a cases de turisme rural, hotels, hostals i apartaments.

Si visites Osona hi trobaràs el teu lloc tant si ets un caminant assedegat de nous paisatges per descobrir; una viatgera del temps que vol desvelar els secrets de la història i l’art; un amant de la bona taula amb el morro fi; una cercadora impenitent de noves experiències i activitats o si sents la crida de la pau i la tranquil·litat dels nostres pobles i paisatges per allunyar-te del brogit de la vida quotidiana. T’hi esperem. No és gens difícil. Ens trobaràs a un salt de Barcelona.

Descripció de l'activitat en castellà

Nos encanta nuestra comarca y queremos acompañarte para que la descubras. En Osona encontrarás tu lugar tanto si eres un caminante ávido de nuevos paisajes, como si eres un viajero en el tiempo que quiere desvelar los secretos de la historia y del arte, un amante de la buena mesa con el paladar fino, un buscador impenitente de nuevas experiencias y actividades o alguien que, atraído por la paz y tranquilidad de nuestros pueblos y paisajes, desea alejarse del bullicio de la vida cotidiana. Te esperamos. Es muy fácil. Estamos a dos pasos de Barcelona.

Descripció de l'activitat en anglès

We love Osona, our region, and we would like to help you discover it. You will find somewhere you will enjoy whether you are a walker who is hungry to discover new landscapes; a time traveller who wishes to reveal the secrets of history and of art; someone who finds pleasures in gourmet food; an endless searcher of new experiences and activities or whether you simply feel the call to imbibe the peace and quiet of our towns and landscapes to get away from the hustle and bustle of everyday life. We look forward to seeing you. It's not at all difficult. We are a stone's throw from Barcelona.

Telèfon
938851715
Web
http://www.osonaturisme.cat
E-Mail
info@osonaturisme.cat
Web en castellà
http://
Web en anglès
http://
Adreça
Adreça
http://
Carrer
c/ Ramon d'Abadal i de Vinyals
Número
5
Pis
3a planta
Codi postal
08500
Província
Barcelona
Municipi
Vic
Xarxes Socials
Facebook
osonaturisme
Instagram
osonaturisme
Youtube
osona turisme
Twitter
osonaturisme
Interlocutor/a amb l'ACT
Nom
Sandra
Cognoms
Fumaña Casals
Càrrec
Tècnica de turisme
Telèfon
938851715
Mòbil
606104440
E-Mail
sfumanyac@osonaturisme.cat
Marques
  • actiu-i-aventura
  • senderisme-a-catalunya
Approved? (Admin-only)
  • Approved
ORIGIN_ENTRY_ID
695
ORIGIN_FORM_ID
4
E-mail representant
informa@ccosona.cat

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya