Inici > Marques i segells > Directori d’empreses

Directori d’empreses

Icono Directori d’empreses

Afiliats a l’Agència Catalana de Turisme

← Torna al directori

Directori d'empreses :Entrada # 175
Logotip
Dades de l'empresa
Dades de l'empresa
Nom comercial en català
Hotel Barcelona Catedral
Nom comercial en anglès
Hotel barcelona Catedral
Nom comercial en castellà
Hotel Barcelona Catedral
NIF empresa
B58589425
Sector empresarial
Allotjament
Subsector
Hoteleria
Descripció de l'activitat en català

Modernitat, exclusivitat i tranquil·litat en ple centre de Barcelona. L'Hotel Barcelona Catedral se situa al Gòtic, un barri que és història viva de la ciutat, a dues passes de la Catedral i a pocs minuts del centre neuràlgic de Plaça Catalunya i la Rambla.

Amb tots els serveis exclusius d'un hotel boutique, l'Hotel Barcelona Catedral acaba de redecorar totes les seves habitacions. Destaca la piscina al terrat i el bar terrassa chill-out on podrà evadir-se del ritme frenètic de la ciutat. Un oasi de calma en ple centre de Barcelona.

El Restaurant 4 Capellans, ubicat a l'interior de l'hotel, és el complement perfecte per a l'estada. Gastronomia mediterrània, de proximitat i sostenible.

La seva cèntrica ubicació al barri Gòtic, la comoditat de les seves instal·lacions, la tranquil·litat que es respira una vegada obres les portes i l'atenció de tot un equip de persones a la seva disposició converteixen cada estada en una experiència única.

I com a teló de fons la ciutat de Barcelona. Perquè creiem que la millor forma d's'enamorés d'una ciutat com Barcelona és fer-ho des de la seva mateix centre, des del seu cor, hem creat un seguit d'activitats culturals i enogastronòmiques que permeten al visitant viure la ciutat des d'una òptica diferent.

L'Hotel Barcelona Catedral ofereix gratuïtament per als seus clients passejades pel gòtic per descobrir els racons més entranyables de Barcelona - cada dimecres a la nit i diumenges al matí-

Descripció de l'activitat en castellà

Modernidad, exclusividad y tranquilidad en pleno centro de Barcelona. El Hotel Barcelona Catedral se ubica en el Gótico, un barrio que es historia viva de la ciudad, a dos pasos de la Catedral y a pocos minutos del centro neurálgico de Plaza Catalunya y Las Ramblas.

Con todos los servicios exclusivos de un hotel boutique, el Hotel Barcelona Catedral acaba de redecorar todas sus habitaciones. Destaca la piscina en la azotea y el bar terraza chill-out donde podrá evadirse del ritmo frenético de la ciudad. Un oasis de calma en pleno centro de Barcelona.

El Restaurante 4 Capellans, ubicado en el interior del hotel, es el complemento perfecto para la estancia. Gastronomía mediterránea, de proximidad y sostenible.

Su céntrica ubicación en el barrio Gótico, la comodidad de sus instalaciones, la tranquilidad que se respira una vez abres sus puertas y la atención de todo un equipo de personas a su disposición convierten cada estancia en una experiencia única.

Y como telón de fondo la ciudad de Barcelona. Porque creemos que la mejor forma de enamorase de una ciudad como Barcelona es hacerlo desde su mismísimo centro, desde su corazón, hemos creado una serie de actividades culturales y enogastronómicas que permiten al visitante vivir la ciudad desde una óptica diferente.

El Hotel Barcelona Catedral ofrece gratuitamente para sus clientes paseos por el gótico para descubrir los rincones más entrañables de Barcelona — cada miércoles por la noche y domingos por la mañana—

Descripció de l'activitat en anglès

Modernity, exclusivity and tranquility in the heart of Barcelona. The Hotel Barcelona Catedral is located in the Gothic, a neighborhood that is living history of the city, two steps from the Cathedral and just minutes from the hub of Plaza Catalunya and Las Ramblas.

With all the exclusive services of a boutique hotel, the Hotel Barcelona Cathedral just redecorate every room. It stresses the rooftop pool and bar chill-out terrace where you can escape the hectic pace of the city. An oasis of calm in the heart of Barcelona.

4 Capellans Restaurant, located inside the hotel, is the perfect complement for the stay. Mediterranean cuisine, proximity and sustainable.

Its central location in the Gothic Quarter, the comfort of its facilities, the tranquility once again open its doors and the attention of a whole team of people available to make each stay a unique experience.

And against the backdrop of the city of Barcelona. Because we believe that the best way to fall in love with a city like Barcelona is doing since its very heart, from the heart, we have created a series of cultural and gastronomic activities that allow visitors to experience the city from a different perspective.

The Hotel Barcelona Catedral offers free rides for its customers Gothic to discover the most charming corners of Barcelona - every Wednesday night and Sunday morning

Telèfon
933042255
Fax
933042255
Web
https://www.barcelonacatedral.com/ca/
E-Mail
comercial@barcelonacatedral.com
Web en castellà
https://www.barcelonacatedral.com/es/
Web en anglès
https://www.barcelonacatedral.com/en/
Adreça
Adreça
https://www.barcelonacatedral.com/en/
Carrer
Capellans
Número
4
Codi postal
08002
Província
Barcelona
Municipi
Barcelona
Localitat
Barcelona
Xarxes Socials
Barcelona
Interlocutor/a amb l'ACT
Nom
ANNA
Cognoms
CASTAN
Càrrec
DIRECTORA GENERAL
Telèfon
600569593
E-Mail
acastan@izaka.com
Marques
  • experiencies-gastronomiques
  • ccb
Approved? (Admin-only)
  • Approved
ORIGIN_ENTRY_ID
27
ORIGIN_FORM_ID
4
E-mail representant
acastan@izaka.com

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya