Inici > Marques i segells > Directori d’empreses

Directori d’empreses

Icono Directori d’empreses

Afiliats a l’Agència Catalana de Turisme

← Torna al directori

Directori d'empreses :Entrada # 173
Logotip
Dades de l'empresa
Dades de l'empresa
Nom comercial en català
Charming Villas Catalonia
Nom comercial en anglès
Charming Villas Catalonia
Nom comercial en castellà
Charming Villas Catalonia
NIF empresa
46737812H
Sector empresarial
Allotjament
Subsector
Centrals de reserva
Descripció de l'activitat en català

Charming Villas Catalonia és una central de reserves d'allotjament online especialitzada en habitatges turístics de qualitat a Catalunya, especialment a la zona de la Costa Brava/Pirineu de Girona.

Els nostres esforços es centren en la selecció d’allotjaments en bones destinacions que siguin còmodes, ben equipats i ben mantinguts, i proporcionem als nostres clients descripcions acurades i imparcials de cada allotjament, ajudant-los a trobar els que s'adapten al màxim possible a les seves necessitats de vacances.

Tenim una àmplia selecció de finques de qualitat, tant a l'interior com a la costa, les quals visitem personalment, seleccionant només les que compleixen els nostres alts estàndards.

Descripció de l'activitat en castellà

Charming Villas Catalonia es una central de reservas de alojamiento online especializada en viviendas turisticas de calidad en Cataluña, especialmente en la zona de los Pirineos de Girona, Costa Brava.

Nuestros esfuerzos se centran en la selección de alojamientos en buenos destinos que sean cómodos, bien equipados y mantenidos, y proporcionamos a nuestros clientes descripciones precisas e imparciales de cada uno de ellos, ayudándoles a encontrar el alojamiento que se adapte el máximo a sus necesidades.

Tenemos una amplia selección de fincas de calidad, tanto en el interior como en la costa, las cuales visitamos personalmente, seleccionando sólo las que cumplen nuestros altos estándares.

Descripció de l'activitat en anglès

Charming Villas Catalonia is an online accommodation booking agency specialised in hand-picked high quality homes and villas in Catalonia, especially in the Girona Pyrenees and Costa Brava area.

Our efforts are focused on selecting holiday homes in good destination areas that are charming, comfortable, well equipped and well maintained, and to provide our clients with accurate and unbiased descriptions of each villa, helping them find a home that is right for them and fits as much as possible their holiday requirements.

We have a wide selection of quality villas both inland or near the coast and we visit them all personally, selecting only the ones that fit in with our high standards.

Telèfon
972 590389
Fax
972 590389
Web
http://www.charmingvillas.net
E-Mail
catalonia@charmingvillas.net
Web en castellà
http://
Web en anglès
http://
Adreça
Adreça
http://
Carrer
Sant Agustí
Número
3
Codi postal
17850
Província
Girona
Municipi
Besalú
Interlocutor/a amb l'ACT
Nom
Sara
Cognoms
Marti Bover
Càrrec
Fundadora-directora
Telèfon
972590389
Mòbil
605311860
E-Mail
sara@charmingvillas.net
Approved? (Admin-only)
  • Approved
ORIGIN_ENTRY_ID
25
ORIGIN_FORM_ID
4
E-mail representant
sara@charmingvillas.net

PROGRAMES I PROFESSIONALS

ACT Tarragona Turisme Diputacio Lleida ddgi Twitter Barcelona Turisme Cambres Catalunya